Mogelijkheden

Specificaties voor het aanleveren van 3D bestanden: 3D printing is een populaire techniek, maar de praktische toepassingen voor bouwprofessionals zijn onderbelicht. Het biedt wel degelijk een toegevoegde waarde bij het ontwerpen en ontwikkelen van moderne bouwwerken;

 • Presentatie van uw ontwerp:
  3D kan meer dan de traditionele modelbouwtechnieken. Uitwisselbare delen en details maken van uw bouwplannen een interactieve beleving.
 • Projectontwikkeling:
  Als verkoper bent u in staat om uw project beter te presenteren. U vergroot de koopkans door uw potentiƫle koper een betere indruk te geven van het object en dit veel intensiever te laten beleven
 • Complexe studies:
  In de ontwikkeling en planning van complexe bouwwerken krijgt u met 3D prints al inzichten voor de aanvang van het bouwproces. Zo komt u voor minder verrassingen te staan.
 • Stedenbouwkunde:
  Tijdens de planning van grote stedelijke projecten of nieuwbouwzones kunnen lichtinval, schaduwverloop en energie-efficiƫntie worden onderzocht en weergegeven.
 • Infrastructuur:
  Ondergrondse of moeilijk zichtbare bouwwerken en installaties worden zichtbaar. Zo kan u de technische haalbaarheid beter inschatten en mogelijke knelpunten blootleggen.
site by Nadruk