ACCOUNTING

Om met een gerust en gezond gevoel de keuze te maken waarbij uitbesteding een rol speelt, dient u steeds op transparante wijze inzage te hebben in uw afname. Onaangename verrassingen dienen te worden voorkomen en in het geval er toch een fout wordt gemaakt dient deze niet onopgemerkt te passeren. Om die reden hebben we de nodige tools ontwikkeld:

GEDETAILLEERDE FEEDBACK
Tijdens evaluaties van de samenwerking zoomen we in op uw afname. Daaruit kunnen we ontwikkelingen signaleren en zorgen dat de prijzen en in verhouding zijn met uw afname. Tevens bestaat de mogelijkheid dat u aangeeft welke variabelen of ratio’s u specifiek wenst te volgen.

BUDGET MONITORING
Deze vorm gaat verder dan feedback. Op voorhand van de samenwerking maken we samen een inschatting van uw jaarafname. Daar wordt rekening gehouden met uw budget en bij de totstandkoming daarvan mag u rekenen op het vakkundig oordeel van QS graphics. Gedurende het jaar monitoren we uw afname en mag u een pro-actieve houding van uw accountmanager verwachten wanneer budgetoverschrijding aanstaande is.

site by Nadruk