CERTIFICERINGEN

QS graphics beschikt over de volgende certificeringen:

  • ISO 9001 certificering: dit certificaat garandeert dat er aantoonbaar gewerkt wordt volgens vastomlijnde procedures. Kwaliteit uit zich bij QS graphics niet alleen in afgeleverde producten en diensten, maar ook in de nazorg en wijze waarop wij met u als klant of leverancier omgaan. Op al deze punten voldoen wij aan de "strenge" iso-norm en worden wij jaarlijks getoetst.
  • Repronorm bedrijf: naast de ISO-9001 certificering is QS graphics door de VRN gekwalificeerd als Repronorm bedrijf. Doel van de Vereniging Repro Nederland is het behartigen van de belangen van de reprografische ondernemingen in het algemeen en van haar leden in het bijzonder. Het beschikt over aantoonbare reprografische kennis en/of ervaring. Een Repronorm-bedrijf streeft naar een optimaal productie-apparaat, een optimale bedrijfsorganisatie en serviceverlening. Het onderschrijft het belang van goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, milieuvriendelijke productie en collegialiteit.
  • FSCĀ® certificering: het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek. Kies daarom voor FSC-hout en -papier en draag bij aan bescherming van bossen wereldwijd!
  • IRgA: QS graphics is aangesloten bij de International Reprographic Association, kortweg IRgA. De organisatie heeft leden over de hele wereld. De IRgA streeft naar groei van de reprografische markt door het promoten van de vaardigheden en expertise van de professionele reprograaf. Het uitgebreide ledenbestand van de IRgA maakt het voor ons mogelijk om wereldwijd uw reprowerk voor u te verzorgen.

site by Nadruk