WEB TO PRINT (QS direct)

De Web to Print applicatie van QS graphics biedt gepersonaliseerde, on demand printfaciliteiten. De applicatie biedt een volledige oplossing voor bewaking van huisstijl en voor archivering van sjablonen en beelden van uw eigen huisstijl. Geen tijdsverslindende en weinig productieve handelingen, zoals het traditionele heen en weer bellen, faxen en mailen gedurende een besteltrajekt van printwerk. Web to Print resulteert in een korter besteltraject en een hogere klanttevredenheid!

De Web to Print applicatie is met name krachtig op het gebied van het personaliseren van printwerk. Denk aan visitekaartjes, kaarten, posters, informatiemateriaal, brochures, flyers, mailings en het bestellen van briefhoofden, enveloppen en standaardformulieren. Ook kunt u een offerte aanvragen, printwerk bestellen, beeldbank en sjablonen beheren en oude en lopende bestellingen volgen. De orderstatus, planning, voorraad en afleveringen zijn hierin voor u overzichtelijk!
U ontvangt een naar wens ingerichte Web to Print omgeving in uw eigen look en feel, die u 24 uur per dag per internet kunt benaderen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in QS direct, kunt u contact opnemen met uw accountmanager voor aanvullende informatie.

site by Nadruk